Tarjoamme asiakkaillemme valikoituihin tuotteisiin – itse asiassa useimpiin tuotteisiimme – hintatakuun. Jos siis löydät saman tuotteen kilpailijaltamme halvempaan hintaan ennen tuotteen ostamista tai 30 päivän kuluessa kaupasta, tarjoamme tuotteen sinulle samaan hintaan. Niin yksinkertaista se on.

Jos olet nähnyt saman tuotteen myynnissä halvempaan hintaan, voit hyödyntää hintatakuutamme ottamalla meihin yhteyttä alla olevasta linkistä avautuvan lomakkeen välityksellä. Ota yhteyttä myyntiosastoomme ja lähetä linkki verkkokauppaan, jossa olet nähnyt tuotetta myytävän halvemmalla hinnalla. Asiakaspalvelumme huolehtii siitä, että saat kyseisen tuotteen samaan, halvempaan hintaan.

Hintatakuuseen liittyy luonnollisesti myös joitain rajoituksia. Kannattaa siis lukea myös alla oleva niin sanottu pieni präntti. Sen voi kuitenkin tiivistää suurin piirtein näin: takuu koskee ainoastaan täsmälleen samoja tuotteita, jotka myydään täsmälleen samoin palveluin ja ehdoin.

Hintatakuun ehdot:

  • Hintatakuu koskee vain täsmälleen samanlaisia tuotteita (merkki/valmistaja jne.) Vertaamme tarjoamaamme hintaa ainoastaan yhden yksittäisen tuotteen hintaan toimituskulut mukaan lukien, toisin sanoen siihen, paljonko yhden tuotteen ostaminen ja kotiinkuljetus tulisi sinulle maksamaan.
  • Tuotteen tulee olla saatavilla kilpailijamme varastosta, ja sen tulee kuulua suomalaisten takuukäytänteiden, kuluttajansuojan, tullimääräysten ja arvonlisäveroon liittyvän lainsäädännön piiriin.
  • Hintatakuu ei koske rajoitettuja tarjouksia, avajais- tai erikoistarjouksia tai alennusmyyntejä, ja se pätee ainoastaan suomalaisilla verkkosivustoilla (.fi-verkkotunnukset) myytäviin tai suomalaisessa mediassa mainostettuihin tuotteisiin.
  • Hintatakuu ei koske tarjouksia, jotka edellyttävät jäsenyyttä.
  • Hintatakuu ei koske huutokauppoja.
  • Takuu on voimassa vain sellaisten tuotteiden kohdalla, jotka toimittaa suomalainen yritys Suomessa sijaitsevasta osoitteesta.
  • Kilpailijan tarjoamasta hinnasta on esitettävä todisteena joko linkki verkkosivulle tai skannattu mainoslehtinen.

Hinta vastaa

Lopuksi ja mikä tärkeintä, tarjoamme hintatason omalla verkkosivustollamme. Sinun ei pitäisi koskaan huolehtia siitä, että löydät verkkosivustoltamme samanlaisen tuotteen, jonka hinta on alhaisempi kuin hinta, josta ostit sen. Siksi tarjoamme 50 päivän hintatason kaikille verkkosivuiltamme ostetuille tuotteille.

Hintatarjouksen ehdot:

  • Alennukset liittyvät Black Friday, musta viikolla ja Cyber Viikko eivät kuulu hinta ottelun.
  • Alennukset liittyvät kuponkeja, tiedotteita ja nippu tarjouksia eivät kuulu hinta ottelun.

Takaamme pysyvästi edullisen hinnan!

Ota meihin yhteyttä, jos haluat hakea hintatakuua tai hintahakua